Gent gran

Gent Gran

La informació de les activitats, serveis i recursos per a la gent gran es pot demanar a la Regidoria de Benestar Social:

Pl/ Constitució, 5 
43820 Calafell
Telèfon: 977 699009 ext. 773
Correu electrònic: benestar@calafell.org

Llars i associacions de jubilats del municipi de Calafell

Al municipi de Calafell hi podem trobar llars i associacions de jubilats ubicats a cadascun dels nuclis. Per a més informació, consulta el directori d'entitats.

 

Programa posa-hi oli

Posa-hi oli és un programa d'Activitat Física i Dinamització Cultural per a la Gent Gran del municipi. Està subvencionat per l'Ajuntament de Calafell mitjançant de la regidoria de Benestar Social. Aquest programa s'inicià l'any 1999. Hi poden participar totes les persones empadronades a partir dels 60 anys.

El curs té la mateixa durada que el curs escolar. Les classes d'activitat física es porten a terme, dos díes a la setmana als pavellons Joan Ortoll (dilluns i dimecres) i Jaume Vilamajó (dimarts i dijous). Oferim un tipus d’activitat física moderada i adaptada al grup, amb l’objectiu de fomentar l’exercici físic i la socialització per la millora de la qualitat de vida de la gent gran.

Horaris de les classes:

09:00 – 10:00

10:00 – 11:00

11:00 - 12:00

També oferim el servei d’apropar l’activitat física a aquelles persones amb mobilitat reduïda o amb alguna patologia que l’impedeix realitzar exercici d’intensitat moderada.

Horari de les classes de baixa intensitat: 

Llar de Jubilats de Calafell Poble: 

Dilluns i Dijous: 11:00 – 12:00

Centre Cívic Cinema Iris: 

Dimecres i Divendres: 11:00 – 12:00

 

Un dia al mes classe d'activitat dins l'aigua a Vilarenc aqua (gratuït). Cal arribar 15 minuts abans i portar, gorra de bany, tovallola, banyador i xancles.

Preu del curs: 16 € (persones empadronades) ; 30 € (persones no empadronades)

Les inscripcions es porten a terme a la Regidoria de Benestar Social, Pl/ Constitució, 5  (Calafell) Telèfon d'informació: 977 699 009 ext. 773.

 

Documentació necessària:

• Informe mèdic 

• Certificat d'empadronament

• Fotocòpia DNI

• Fotografia tipus carnet

• Adreça actual i número de telèfon