Serveis de consulta, multimèdia i d'altres

Consulta a sala

Disposes de lliure accés a la major part dels documents. Hi pots trobar els llibres i documents audiovisuals que fan referència a qualsevol matèria.

A la biblioteca Ventura Gassol podeu trobar la Sala Barral, una sala d’estudi en silenci, aïllada de la resta de la sala.

A cada biblioteca disposes d'ordinadors destinats a la consulta del nostre fons. El catàleg també és pot consultar en línia a gencat.cat.

Servei multimedia

Amb el carnet de la biblioteca pots accedir 1 hora diària als nostres ordinadors equipats amb els programes d'ofimàtica més emprats, amb connexió a Internet, escàner i impressora.

Pots utilitzar els nostres reproductors de DVD per mirar qualsevol pel·lícula, documental o escoltar música.

També disposem de xarxa wi-fi, demana la contrasenya al taulell.

Informació i activitats

Atenem les teves consultes sobre qüestions diverses: informació general i/o local, orientació sobre el funcionament de les biblioteques i totes aquelles consultes que ens vulguis fer. Durant tot l'any fem diferents activitats: conta-contes, grups de lectura, visites escolars, tallers... Consulta l'agenda.

Suggeriments

La biblioteca és de tots, per això trobaràs a la biblioteca uns fulls de suggeriments on pots dir la teva, recomanar la compra d'algun material. Si vols, també pots enviar els teus suggeriments per correu electrònic.