Adequació de sala d'actes per a sessions del Ple

Es objecte de la present memòria tècnica és la definició de les obres, instal·lacions i equipaments que cal realitzar i subministrar per adequar la sala d’actes de l’edifici de les Dependències Municipals de la Platja de Calafell per acollir sessions del Ple Municipal. Tota l’actuació s’efectua amb la finalitat de que la sala tingui una utilització flexible, ja que el mobiliari i equipament serà desmuntable i permetrà que es puguin realitzar sessions del Ple Municipal, però també conservar l'ús actual de sala d'actes.

L'Ajuntament de Calafell ha considerat que el trasllat de les sessions del Ple Municipal a aquest espai pot millorar les condicions que fins el moment es disposen a la Sala de Plens situada a la planta segona de l’edifici de l’ajuntament. Aquestes millores són les que segueixen:

  • La nova sala es accessible per a persones amb mobilitat reduïda, condició que no compleix la sala de Plens de l'Ajuntament que es a un segon pis sense ascensor.
  • Incrementa de forma molt important la capacitat per acollir públic ja que la nova sala te major superfície útil.
  • La nova sala s'adapta als nous requeriments plantejats amb la finalitat de poder retransmetre les sessions per internet.