Perfil del contractant

Aquest enllaç us conduirà directament a la pàgina del perfil del contractant de l’Ajuntament de Calafell que té allotjada al servidor segur de la Diputació de Tarragona.

Un cop cliqui li apareixerà una pàgina per tenir accés a les licitacions que ha dut a terme l’Ajuntament de Calafell, des del 2010 fins ara.

La primera columna estableix l’estat de la licitació i pot ser que sigui adjudicada definitivament, que el tràmit estigui suspès, que s’estigui tramitant i que estigui dins del termini per participar-hi.

La segona columna són les licitacions nominalment descrites i l’enllaç per accedir a tota la informació de l’expedient del contracte des del seu inici fins al darrer document transcendent a nivell de contractació.

La tercera columna descriu el tipus de contracte del qual es tracta.

Finalment al peu de pàgina hi ha la possibilitat d’accedir a les pàgines anteriors de manera que cada cop que se’n clica una de consecutiva es retrocedeix a un expedient més antic. La pàgina més alta d’ordinal és la més antiga, 2010, i la més recent la que té el número més baix.

Si es clica un enllaç de qualsevol dels processos, s’obre una pàgina que conté la informació del nom, les dates i els terminis de la licitació, ordenada per dates de la més antiga a la més recent, a més de tota la documentació rellevant a nivell de contractació, plecs dels contractes, actes de mesa, resolucions, modificacions, suspensions entre altres. Clicant damunt del nom de cada document aquest s’obre i es pot consultar complert.