Festes Majors

Festa Major de la Platja

02/07/2022

Gratuït

Festes Majors 2022, il·lustració

A les 11 del matí, a la plaça de l’Alcalde Romeu, JOCS POPULARS ENTRE NUCLIS, TROBADA DE SAMARRETES I VERMUT, a càrrec d’Esgangalats.

A partir de les 12 del migdia, al varador de davant de l’Espineta, XIII TROBADA DE PATÍ CATALÀ. Organitza: Associació Patí Català Calafell.

A la 1 del migdia, al costat del Monument al Pescador, a la sorra, XERINGADA POPULAR. Guerra d’aigua de colors. S’ha de venir al combat amb banyador i samarreta blanca.

A les 6 de la tarda, des de la plaça dels Països Catalans i fins a la Confraria de Pescadors, CERCAVILA TRADICIONAL amb les colles geganteres de Lliçà d’Amunt, d’Esplugues de Llobregat, d’Alforja, de Verdú, els Petafort de Santa Oliva i la Colla Gegantera de Calafell; el Drac l’Espurna de Calafell, els Capgrossos de Calafell, la Banda Bòlit i els grups de la Unió Artística de Calafell: el Ball de Panderetes, el Ball de Bastons infantil i adult, el Ball de Gitanes i les Tirantinaires.

A les 8 del vespre, des de diferents indrets de la platja i fins a la Confraria de Pescadors, III TROBADA DE BANDES DE TIMBALS amb la Banda de timbals i gralles La Juventud de Sant Feliu de Llobregat, Cofradía Jesús Nazareno del Barrio de Fátima d’Igualada, Banda i Majorettes Triangle de Sants de Barcelona, Banda de cornetes i tambors Verge del Remei d’Alcover, Banda de timbals i gralles Misericòrdia de Reus, Banda de timbals i bombos La Germandat del Sant Crist de Lepant i Banda de timbals i gralles de Mas Romeu.

A les 8 del vespre, a l’Església Sant Pere de la Platja, CONCERT DE FESTA MAJOR “Tornarem”, a càrrec del Cor Orfeó Calafellenc.

A les 9 de la nit, des de la cruïlla del carrer de Vilamar amb carrer d’Àngel Guimerà fins al carrer de Sant Pere, TIMBALADA amb els Diables Guaite’ls de Calafell

A 2/4 d’10 de la nit, al carrer de Sant Pere CORREFOC INFANTIL amb els Petits Canyafocs de Canyelles i dels Diablons Mite’ls de Calafell I tot seguit, CORREFOC amb els Diables de Sant Jaume dels Domenys, els Diables Canyafocs de Canyelles, els Diables Guaite’ls de Calafell i el Drac l’Espurna de Calafell RECORREGUT pels següents carrers: c/ Sant Pere, c/ Rafel Casanova, c/ Francesc Bonjoch, c/ Dr. Dachs i c/ Igualada. NOTA: Es recomana a tots els veïns dels carrers per on passa el correfoc que tapin aparadors, portes i finestres amb cartrons per evitar possibles danys.

A 2/4 de 12 de la nit, a la plaça de l’Alcalde Romeu, BALL DE NIT amb l’orquestra La Chatta.

A 2/4 de 12 de la nit, al Trajo de l’Espineta FESTA EN FEMENÍ. LA MARE I Dj’s PARPELS. Hi haurà un Punt lila instal·lat a la zona del concert.

A les 12 de la nit, a la plaça de Catalunya, III TRENCADA DE LA NIT amb la Banda de timbals i gralles La Juventud de Sant Feliu de Llobregat, Cofradía Jesús Nazareno del Barrio de Fátima d’Igualada, Banda i Majorettes Triangle de Sants de Barcelona, Banda de cornetes i tambors Verge del Remei d’Alcover, Banda de timbals i gralles Misericòrdia de Reus, Banda de timbals i bombos La Germandat del Sant Crist de Lepant i Banda de timbals i gralles de Mas Romeu.

A les nits de Festa Major, IMPREVISTOS ESGANGALATS. Estigues pendent de les xarxes socials, a càrrec d’Esgangalats.