Festes Majors

Festa Major de Segur de Calafell

30/09/2023

De les 11 del matí a les 2 de la tarda, a la plaça del Port, TALLER L’ART DE FER BOMBOLLES DE SABÓ amb la companyia La Xarranca.

A les 11 del matí, des de l’Ermita de Sant Miquel fins a la plaça Pau Casals, CERCAVILA TRADICIONAL amb la participació del Drac l’Espurna, l’Associació Somdesamba, la Banda de timbals i gralles de Mas Romeu, els Capgrossos; i les colles de la Unió Artística de Calafell: el Ball de Panderetes, el Ball de Bastons infantil i adult, el Ball de Gitanes i les Tirantinaires.

A les 12 del migdia, a la plaça Pau Casals, TROBADA DE SAMARRETES i VERMUT amb DJ a càrrec d’Esgangalats i Els Peterols.

A les 2 de la tarda, a la plaça Pau Casals, ARROSSEJAT POPULAR. Punts de venda de tiquets: Estanc La Marina i Estanc Pallarès. A càrrec de la tripulació del Bot Salvavides. Preu: 10 €.

A les 6 de la tarda, al carrer Joan Maragall, 3a ESTIRADA DE CORDA ENTRE NUCLIS a càrrec d’Esgangalats i Els Peterols. Tot seguit, a la plaça Pau Casals TARDEO MIQUELET amb Ressons.

A les 7 de la tarda, a la plaça del Port, BALLADA DE SARDANES amb la Cobla Reus Jove.

A 2/4 de 10 de la nit, al passeig Marítim, davant del Port, CORREFOC amb els Diablons Mite’ls, els Diables Guaite’ls de Calafell i el Drac l’Espurna de Calafell. RECORREGUT: Passeig Marítim (del carrer Besós al carrer Rin).

NOTA: Es recomana a tots els veïns dels carrers per on passa el correfoc que tapin portes i finestres amb cartrons per evitar possibles danys.

A 2/4 d’11 de la nit, al Port de Segur CONCERT I BALL DE FESTA MAJOR amb La Principal de la Bisbal.

Festa Major de Segur de Calafell