Òscar Verge Zanichelli

Sumem+

Retribució anual bruta 2022: 8.748,26 €

Nascut el 21 de desembre de 1981. Casat i pare de 2 filles.

Fill de mare de descendència italiana i pare calafellenc. Ha estudiat a Calafell, tant a l’escola (Santa Creu de Calafell), com a l’institut (IES Camí de Mar) on va obtenir el títol de Tècnic en gestió administrativa. Posteriorment, a l’Institut Joaquim Mir de Vilanova i la Geltrú obté el títol de Tècnic en comerç i màrqueting.

En l’àmbit professional ha estat vinculat tota la seva vida laboral al negoci familiar de serveis d’urgència i manteniment de sanejament d’instal·lacions de desaigües i xarxes de clavegueram. Consolidant l’empresa i sent un referent, al llarg dels mes de 20 anys de vida, en el seu sector.

Molt vinculat a la vida social i cultural calafellenca, ha estat soci de diferents entitats i president de la Penya Barcelonista de Calafell.

A nivell polític, tot i que sempre ha estat interessat en aquest àmbit no és fins la nova construcció del Partit demòcrata que es decideix a fer un pas endavant, sent membre de l’executiva del partit a Calafell. Decidit a lluitar i treballar pel futur del municipi i del país. Actualment, regidor a l’oposició i membre del grup municipal de Sumem+Junts.

Apassionat de l’esport, te molt d’interès en la cultura, la geografia i història.

Més informació

NOTA: L'Ajuntament de Calafell informa que les dades publicades són les que els regidors i les regidores, sota la seva exclusiva responsabilitat, han facilitat a la Corporació.