13/10/2020

260 alumnes comencen avui el curs a les escoles d’adults, arts i idiomes de Cal Bolavà

Les activitats es faran amb totes les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries

260 alumnes comencen aquest 13 d’octubre el curs a les esc oles d’adults, arts i idiomes de la casa de cultura de Cal Bolavà. Una edició especial en la qual s’han omplert totes les places disponibles en les diferents activitats, per la limitació d’aforament imposada per la pandèmia.

110 alumnes seguiran els diferents cursos d’art. I 70 més assistiran a l’escola d’adults. Finalment, 80 alumnes faran anglès, que té com a novetat un curs en línia.

L’escola d’art ofereix activitats com pintura, dibuix, patchwork, confecció i artesania. De la seva banda, l’escola d’idiomes acull cursos dirigits a persones adultes i joves. Finalment, l’escola d’adults té activitats de preparació per a les proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i de graduat en ESO per a majors de 18 anys; de formació instrumental; d’alfabetització i habitats socials per a persones adultes; de castellà per a estrangers..., entre altres.

La tinent d’alcalde d’Ensenyament, Lluïsa Lastra, explica que “tots els cursos es realitzaran amb les mesures de seguretat decretades per les autoritats sanitàries”. Lastra afegeix considera que “hem de continuar oferint aquesta activitat formativa, però ha de ser en un entorn segur per a totes les persones participants”.