Mercat Municipal

El Mercat Municipal de Calafell té parades de tot tipus: de peix i marisc, carn, xarcuteria, fruites i verdures, vins i caves i flors, així com una oferta de restauració. També hi ha el supermercat Mercadona. El mercat disposa d'un pàrquing soterrat, amb 84 places, un pàrquing annex, amb 121 places, i el pàrquing de la zona del Blanquet.

Horari

Nou horari acordat amb motiu de l'emergència sanitària de COVID-19 i fins a nou avís, de dilluns a dissabte: 9 - 19 h

El Mercat romandrà tancat:

  • Divendres 10, diumenge 12 i dilluns 13 d’abril
  • Dijous 1 de novembre (Tots Sants)
  • Dimarts 25 de desembre (Nadal)
  • Dimecres 26 de desembre (Sant Esteve)

Mercat de Calafell

Ctra. Sanatori, s/n
43820 Calafell

Mercats ambulants

EXP NÚM. 3264/2020 – Comunicació actuacions relacionades amb la crisi sanitària COVID 19: Els mercadals (mercats no sedentaris) es reactiven a partir de l’11 de maig. Obriran només per a paradistes d’alimentació. A partir del 22 de juny, s’obriran la resta de parades. Les determinacions a complir s’adjunten com a Annex a la resolució.

Calafell

On? Al costat del mercat municipal
Quan? Dimarts de 8 a 14 h
Què? Tot tipus de producte

Segur de Calafell

On? Carrer Baixador, al costat de l'estació de RENFE.
Quan? Divendres de 8 a 14 h
Què? Tot tipus de producte

Mercat d'Estocs

Calafell celebra dos cops l’any el Mercat d’Estocs: un al final de la temporada d’hivern i l’altre al final de la d’estiu (consulteu l'agenda). Aquest mercat és una iniciativa impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i les associacions de comerciants Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja. És una oportunitat per als comerciants que treuen els seus taulells i expositors al carrer per liquidar els estocs de la temporada que acaba. També ho és per als compradors, que poden adquirir productes de qualitat a molt bon preu.