Mercat Municipal

El Mercat Municipal de Calafell té parades de tot tipus: de peix i marisc, carn, xarcuteria, fruites i verdures, vins i caves i flors, així com una oferta de restauració. També hi ha el supermercat Mercadona. El mercat disposa d'un pàrquing soterrat, amb 84 places, un pàrquing annex, amb 121 places, i el pàrquing de la zona del Blanquet.

Horari

De dilluns a dissabte: 9.15 - 21.15 h

Mercat de Calafell

Ctra. Sanatori, s/n
43820 Calafell

Mercats ambulants

Calafell

On? Al costat del mercat municipal
Quan? Dimarts de 8 a 14 h
Què? Tot tipus de producte

Segur de Calafell

On? Carrer Baixador, al costat de l'estació de RENFE.
Quan? Divendres de 8 a 14 h
Què? Tot tipus de producte

Mercat d'Intercanvi i Segona Mà

El Mercat d'Intercanvi i Segona Mà de Calafell té com a objectiu fomentar la cultura del reciclatge. Els objectes que tenim emmagatzemats a casa, als quals donem poc o cap ús, poden fer molt de servei a una altra persona. La idea és que les persones particulars inscrites muntin parades amb taules facilitades per l'Ajuntament de Calafell, exposant els objectes que ofereixen. Aquests objectes poden ser intercanviats per altres o venuts pel preu que creguin convenient.

L'associació de comerciants de Segur Platja es fa càrrec de l'organització. Se celebrarà un cop al mes, habitualment al passeig marítim, en el sector comprés entre el Port i el límit amb el municipi de Cunit. Per inscriure-s'hi cal enviar un correu a associaciosegurplatja@gmail.com, o trucar als telèfons 622 625 274 (Paqui), 977 673 345 (Carlos) o 977 949 010 (David).

Mercat d'Estocs

Calafell celebra dos cops l’any el Mercat d’Estocs: un al final de la temporada d’hivern i l’altre al final de la d’estiu (consulteu l'agenda). Aquest mercat és una iniciativa impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i les associacions de comerciants Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja. És una oportunitat per als comerciants que treuen els seus taulells i expositors al carrer per liquidar els estocs de la temporada que acaba. També ho és per als compradors, que poden adquirir productes de qualitat a molt bon preu.