Atenció ciutadana

L'Ajuntament de Calafell ofereix a la ciutadania atenció presencial*, telefònica i en línia a la seva seu electrònica. A les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà trobareu un servei d'atenció personalitzada que ofereix tota la informació que genera l'Ajuntament i permet tramitar tot tipus de gestions relacionades amb la família, l'habitatge, els vehicles, els animals, l'activitat econòmica, el manteniment del municipi i el lleure. 

Fem una avaluació contínua de la qualitat del Servei d'Atenció a la Ciutadà, intentem millorar gràcies a l'opinió dels usuaris del servei i us animem a participar en l'enquesta de satisfacció que hem preparat per a aquest 2021.

*) Per motius de prevenció per la COVID-19, a partir del 18 de maig de 2020 (a partir del 25 de maig per a les oficines de Segur i de la platja) i fins nou avís, l'atenció presencial està disponible només amb cita prèvia.

Cita prèvia: https://citaprevia.gestorn.com/calafell
Telèfon: 977 699 009
Correu electrònicsac@calafell.org

SAC Calafell Poble

SAC Calafell Poble
Plaça de Catalunya, 1
43820 Calafell

Temporalment tancada per obres a l’edifici principal de l’Ajuntament de Calafell a partir de dilluns 1 de març i durant un període de cinc mesos. Durant aquest temps s'ha ampliat els horaris de les oficines de la Platja i de Segur.

SAC Calafell Platja

SAC Calafell Platja
Carrer Sant Pere, 29 baixos
43820 Calafell

Horari *

  • De dilluns a dijous: 8.30 - 19.00
  • Divendres: 8.30 - 14.00

*) Per motius de prevenció per la COVID-19, fins nou avís, l'atenció presencial està disponible només amb cita prèvia.

SAC Segur de Calafell

SAC Segur de Calafell
Carrer Joan Maragall, 30-32 1ª planta
43882 Segur de Calafell

Horari *

  • De dilluns a dijous: 8.30 - 19.00
  • Divendres: 8.30 - 14.00
  • Dissabte: 9.00 - 13.00

*) Per motius de prevenció per la COVID-19, fins nou avís, l'atenció presencial està disponible només amb cita prèvia.

Tramitar una instància genèrica

Aquesta instància us permet presentar una sol·licitud a l'ajuntament o bé fer arribar un recurs contra alguna actuació o decisió municipal. Podeu fer servir aquesta instància quan no existeixi un tràmit específic que s'adapti a la vostra necessitat.

Es pot tramitar per Internet o presencialment a les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC).

Sol·licitud d'informació pública

Aquest tràmit us permet exercir el vostre dret d'accés a la informació pública. La sol·licitud la podreu presentar per qualsevol mitjà que permeti tenir constància de la vostra identitat, la informació sol·licitada, una adreça de contacte (preferentment electrònica) a efectes de comunicacions i la forma en què preferiu accedir a la informació sol·licitada.

Demanar cita amb un càrrec electe o un tècnic

Qualsevol persona pot demanar cita perquè l'atengui un càrrec electe (alcalde o regidor) o un tècnic municipal. Es pot demanar per Internet o presencialment a les oficines de Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC).