28/03/2006

65 joves de calafell participen al programa “jove actua”

Uns 65 joves van participar, divendres passat, a la primera sessió del projecte “Jove Actua”, que l’Ajuntament de Calafell ha posat en marxa per tal d'escoltar les demandes i inquietuds dels joves del municipi, i respondre a les seves necessitats.

UNS 65 JOVES PARTICIPEN AL PROGRAMA “JOVE ACTUA” DE L’AJUNTAMENT
Els joves calafellencs van demanar, entre altres, més habitatge social, i espais on poder reunir-se

Calafell, 27 març.- Uns 65 joves van participar, divendres passat, a la primera sessió del projecte “Jove Actua”, que l’Ajuntament de Calafell ha posat en marxa per tal d'escoltar les demandes i inquietuds dels joves del municipi, i respondre a les seves necessitats.
La regidora de Joventut, Sandra Bou, es va mostrar satisfeta perquè “un nombre força representatiu de la joventut del municipi ha acudit a aquesta primera trobada, cosa que ja demostra que hi ha un col.lectiu disposat a participar en la vida activa d’aquest municipi”. Els joves reunits a les dependències municipals de la platja de Calafell, i d’edats entre els 15 i els 29 anys, es van referir principalment a la necessitat d’habitatge social, a la demanda de més instal.lacions esportives i d’espais on poder reunir-se, i també van proposar que , a més de fer concerts, també es facin alres tipus de difusió culturals destinada als joves.
Després d’haver escoltat les seves demandes, la regidora de Joventut els va fer saber que “l’Ajuntament intentarà donar resposta a aquestes necessitats, en la mesura que sigui possible”, i es va comprometre a “mantenir un diàleg obert amb tots els joves calafellencs”.
El proper divendres, 31 de març, se celebrarà la segona i última sessió d’aquestes característiques, en què els joves del municipi podran tornar a fer seentir la seva veu.