01/06/2015

Acte de graduació de l'Institut Camí de Mar

El passat divendres, 29 de maig, va tenir lloc, al Teatre Auditori Joan Colet, l’acte de graduació dels alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de l’Institut Camí de Mar de Calafell.

El passat divendres, 29 de maig, va tenir lloc, al Teatre Auditori Joan Colet, l’acte de graduació dels alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de l’ Institut Camí de Mar de Calafell.

L’acte va comptar amb la presencia de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, el director del centre, Manuel Ramos, el coordinador de cicles formatius, Sergi Macià, la representant dels mestres de Calafell i directora del Col·legi Santa Creu, Rosa Carull, el representants de l’AMPA de l’Institut, Susana Diez i Mª Pilar Recio, . Així com professors, familiars i amics dels alumnes.

En total es van graduar 50 alumnes que han realitzat Batxillerat aquest curs i dels quals la gran majoria seguiran els seus estudis superiors en la modalitat de carrera Universitària. Així mateix, també es van graduar 12 alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior i 40 de Grau Mig.