18/02/2021

Aprovada una nova convocatòria d’ ajuts per a situacions d’especial necessitat i urgència social de l’Ajuntament de Calafell

Les prestacions, que n’inclouen també a l’educació i al transport adaptat, es podran començar a demanar en els propers dies

L’Ajuntament de Calafell ha tret una nova convocatòria d’ajuts per a situacions d’especial necessitat i urgència social. És un paquet amb un import total de 66.170,55, amb tres línies de prestacions, que n’inclouen també a l’educació i al transport adaptat.

Segons explica la tinent d’alcalde d’Igualtat i Drets Socials de l’Ajuntament, Helena Rubio, “es tracta d’ajuts per a cobrir situacions especials, diferents de la resta de prestacions que atorguen o gestionen els serveis socials municipals, o altres administracions”.

Els ajuts es podran començar a demanar en els propers dies, d’acord amb la informació que trobareu en els enllaços dels punts següents.

Prestacions socials de caràcter econòmic per a situacions d'especial necessitat i/o urgència social

Són prestacions econòmiques per cobrir situacions d'especial necessitat i/o urgència social amb la finalitat de prevenir la marginació i l'exclusió social, i afavorir la integració de les persones. Estan dirigides a persones individuals o unitats familiars que no tinguin mitjans econòmics i en les quals existeixin factors de risc. L’import que s’hi destina puja a 45.170,55 euros.

Més informació: http://bit.ly/3u7QsGr


Ajuts a l'educació de caràcter individual

Tenen la finalitat de cobrir necessitats bàsiques i d’àmbit socioeducatiu, per a menors escolaritzats al municipi de Calafell. En podran ser beneficiàries les famílies que sol·licitin ajuts econòmics escolars per a infants empadronats i escolaritzats en el municipi de Calafell que estiguin fent un seguiment actiu des de Serveis Socials de l’Ajuntament. S’hi destinen 17.000 euros.

Més informació: http://bit.ly/3qwFoQW


Ajuts individuals transport adaptat

Ajuts individuals per al servei de transport adaptat per a persones amb discapacitat i amb dependència, que no puguin fer ús del transport ordinari i que presentin dificultats de mobilitat reduïda i/o necessitat d'acompanyament, per tal de facilitar el seu accés als serveis socials especialitzats d'atenció diürna del territori. S’hi destinen 4.000 euros.

Més informació: http://bit.ly/3s18bxj