02/03/2018

Aquest dissabte comença una nova temporada de marxa nòrdica a Calafell

Cada cap de setmana, fins a finals d’octubre, i a l’agost també els dimecres

Aquest dissabte, 3 de març, comença a Calafell una nova temporada de marxa nòrdica. L’emblemàtica activitat esportiva, oferta per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, compleix enguany 10 anys al municipi i ho commemorarà amb una cursa de muntanya el proper 20 de maig. De moment, tothom podrà gaudir de sortides de marxa nòrdica els caps de setmana fins al final d’octubre, i a més els dimecres del mes d’agost.

A partir de demà, hi haurà sortides cada dissabte i giumenge. A les 9 del matí, els mesos de març, abril, maig i octubre. I al juny, juliol, agost i setembre, a les 8, per evitar la calor. A més, a l’agost hi haurà sortides cada dimecres a les 8 del vespre. Sempre des de la base de l’activitat, situada a la plaça dels Països Catalans (al Passeig Marítim, al costat de l’Estany). La participació és gratuïta. Es pot demanar més informació trucant al 669 326 115.

Segons explica la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Maite González, “la marxa nòrdica té beneficis en la salut que estan demostrats. Els seus efectes positius en persones amb diverses malalties són superiors respecte a altres activitats físiques, com ara caminar o córrer. També fomenta molt la socialització”. És més, la marxa nòrdica té una tècnica molt senzilla i no cal tenir un gran estat de forma física per començar, la qual cosa la fa una activitat a l’abast de qualsevol persona.