08/07/2011

Aquest diumenge, Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

Diverses piscines del municipi s’han adherit a aquesta campanya, per tal que, aquells que ho vulguin, facin un "bany solidari" amb les persones que pateixen aquesta malaltia. L'alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el regidor de Sanitat, Francisco Clavero, acompanyat d'altres regidors, es mullaran per l'Esclerosi Múltiple a les 12h. a la piscina del Vilarenc Aqua.

Calafell se suma aquest proper diumenge, 10 de juliol, a la campanya "Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple". Diverses piscines del municipi s’han adherit a aquesta campanya, per tal que, aquells que ho vulguin, facin un "bany solidari" amb les persones que pateixen aquesta malaltia.

Les piscines de Calafell adherides a la campanya "Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple" són les següents:

  • Hostal Lleida a Segur de Calafell
  • Club Esportiu Sant Miquel a Segur de Calafell
  • Piscina Ona-Ona a Calafell
  • Hotel Canadà Palace a Calafell
  • Piscina Vilarenc Aqua a Calafell

Us informem que l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i el regidor de Sanitat, Francisco Clavero, acompanyat d’altres regidors, es mullaran per l’Esclerosi Múltiple a les 12h. a la piscina del Vilarenc Aqua. Així mateix, l'alcalde Calafell anima "a tothom a participar d'aquesta campanya, ja que malauradament són moltes les persones que pateixen aquesta malaltia".