23/07/2020

Ara et cuidem a tu, campanya de Turisme de Calafell per al personal que ha estat a primera línia de la pandèmia

Descomptes i ofertes especials a tots els sectors turístics del municipi: allotjament, restauració, lleure, cultura...

Turisme de Calafell ha posat en marxa una campanya, que es prolongarà fins al proper 13 de setembre, adreçada al personal que ha estat a primera línia durant l’emergència sanitària de la Covid-19. Aquestes persones, i les seves famílies i acompanyants, podran gaudir de descomptes en establiments hotelers i restaurants, i també d’algunes activitats gratuïtes en centres de lleure i museus i monuments locals.

La campanya es presenta sota el lema “Ara et cuidem a tu”. Segons la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra, “hi ha milers de persones que han estat atenent incansablement les persones que han patit la Covid-19 i garantint un confinament imprescindible en aquells moments dificilíssims”. Lastra afegeix: “Ara és el torn de Calafell de cuidar aquests herois i heroïnes. Calafell vol tornar-los l’energia que van desplegar en pro de tota la societat”.

S’hi podrà acollir el personal sanitari (metges, infermeres, auxiliars, zeladors, administratius i de la neteja), i el dels cossos i forces de seguretat, siguin locals, autonòmics o nacionals. Caldrà ser major d’edat i acreditar que s’ha treballat en primera línia durant els mesos de març, abril, maig i juny de 2020. Per accedir a aquestes ofertes, cal inscriure’s a la web promo.calafell.cat, on s’aniran afegint altres descomptes i activitats que les empreses participants vagin incorporant.