06/06/2018

Calafell acollirà per 17è any la concentració més longeva a Catalunya de cotxes Tuning del Grup VAG

Gran espectacle d’automoció tot el cap de setmana al pàrquing del mercat municipal

El pàrquing del mercat de Calafell acollirà, els propers 9 i 10 de juny, la 17a concentració Tuning del Grup VAG. Per als que encara no la coneguin és una concentració exclusiva per a cotxes del Grup VAG (Seat, Audi, Volkswagen i Skoda) en la qual s'exigirà un mínim de tuning i en el qual participaran un gran nombre de cotxes. A més, s’hi esperen més de mil cinc-centes persones provinents d’Espanya, Andorra, França i Alemanya.

Enguany se’n celebra la 17a edició, de manera que és la concentració de cotxes personalitzats més longeva d’Espanya. Es tracta d’un gran espectacle per als aficionats als automòbils i per al públic en general. Els organitzadors són de Calafell i des del primer any el certamen compta amb el suport de Turisme de Calafell.

Aquesta és una concentració en què tenen cabuda tots els estils: import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. Hi haurà premis en diverses categories: Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPL, Top 10 Qualitat, Top 3, il·luminació i aproximadament 15 premis especials (top german, millor llanda, “tunero més llunyà”, club més nombrós, millor presentació, entre d’altres).  

El preu de l’entrada general serà de 2,50 euros (pels visitants que no exposin) i rebran una polsera amb la qual podran entrar i sortir tantes vegades com vulguin els dos dies i gaudiran de tres descomptes en locals de Calafell. L’horari serà dissabte de 10 a 21 hores (el mateix dissabte a la mitjanit es farà una exposició de cotxes seleccionats i el concurs d'il·luminació al carrer Monturiol) i diumenge de 10 a 18 hores.