20/06/2020

Calafell activa la plataforma de comerç electrònic local

“De Calafell a casa” arranca amb la participació d’un centenar d’establiments

L’Ajuntament de Calafell ha activat De Calafell a Casa, una plataforma de comerç electrònic per als establiments locals. Arranca amb la participació d’un centenar d’establiments, que hi oferiran els seus productes o serveis. I per incentivar el seu ús en les primeres setmanes, neix amb una gran campanya de sorteigs de premis i descomptes.

Per accedir-hi, cliqueu aquí.

A través d’aquesta plataforma es podran fer compres de productes, que es podran fer portar a casa o recollir-los a l’establiment. Pel que fa als serveis, es podran concertar també des de la plataforma. Aquest sistema evita aglomeracions i redueix riscs. De fet, en el projecte s’hi venia treballant des de feia temps, però s’ha accelerat arran de l’emergència sanitària.

De Calafell a Casa serà una nova eina del comerç de proximitat per arribar als clients i per reactivar-se després de l’aturada causada per la crisi sanitària. L’Ajuntament subvenciona al 100% la creació de la botiga virtual de cada comerç interessat, com a part de les mesures econòmiques per la Covid-19.

El nombre de comerços participants anirà creixent de forma progressiva i gradual. Hi ha uns 670 negocis que potencialment poden participar en aquesta iniciativa. Els establiments que vulguin formar-ne part poden contactar per whatsapp al 661 262 652 o al correu sgibert@calafell.org.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, explica que “com que hi ha una tendència creixent a comprar per internet, l’objectiu és que pugui fer-se a establiments del municipi”. Lastra afegeix que aquesta plataforma facilitarà que “el veïnat ajudi a la recuperació econòmica i de l’ocupació a Calafell”.

La regidora també diu que “la plataforma no vol reemplaçar el comerç tradicional i presencial, sinó complementar-lo. Es tracta d’aconseguir que les grans botigues en línia internacionals no facin tant mal al comerç de proximitat. Hem de mimar el comerç local, que tantes coses bones aporta, perquè potser quan el necessitem no estarà”.

Sorteig de vals de compra

Aquest cap de setmana s’inicia una campanya per promocionar aquesta botiga virtual. Serà una Setmana de la Moda en la qual se sortejaran vals de compra, per import de 20 euros, vàlids per als comerços participants, entre les persones que s’inscriguin a De Calafell a casa.

setmana moda