17/12/2012

Calafell celebra el Nadal en Família, del 22 de desembre al 5 de gener

Del 22 de desembre al 5 de gener Calafell tornarà a celebrar una nova edició del Nadal en Família, amb la programació d’activitats organitzades per la Regidoria d’Ensenyament i la Regidoria de Joventut, destinades especialment als nens i nenes de 3 a 14 anys.

Del 22 de desembre al 5 de gener Calafell tornarà a celebrar una nova edició del Nadal en Família, amb la programació d’activitats organitzades per la Regidoria d’Ensenyament i la Regidoria de Joventut, destinades especialment als nens i nenes de 3 a 14 anys.

Als matins, d’11 a 14h., tindran lloc les activitats del Nadal a la Plaça. Cada dia una de les places del municipi serà l’escenari de diverses activitats de lleure, amb inflables, esports d’aventura (rocòdrom i tirolina) i tallers organitzats amb la col.laboració de les entitats del municipi: Jocs de gegants i taller de ball (Esbart Dansaire de Calafell);  Taller de timbals (timbalers dels Diables); Tallers de teixir i ceràmica,  Com fer pa dels ibers (Ciutadella ibèrica); visita als vehicles policials (Policia Local i Mossos d’Esquadra); Taller d’espelmes i panderetes (Urbaser); i Taller de guirnaldes (Els Menuts). Durant aquests dies, l’emissora municipal Calafell Ràdio farà el programa del matí en directe des de les places on tenen lloc les activitats de Nadal.

A més, cada dia a les 18h. tindran lloc les “Tardes al Teatre”, on s’hi faran espectacles de cinema, màgia, pallassos o circ, entre d’altres. Aquest any, i com a novetat, les Tardes al Teatre són tardes solidàries, ja que es demana que aquells que vinguin al teatre, en comptes de pagar una entrada, facin una aportació per al Banc d’Aliments de Calafell.

Així mateix, una altra de les novetats d’enguany és la recuperació del Pessebre Vivent de Calafell, i que tindrà lloc al 5 de gener, a la Plaça Catalunya, on es representarà una escena del Naixement de Jesús.

Altres activitats que també s’han programat per aquests dies són:

-Visita del Pare Noël, que recolliran les cartes dels nens i nenes, el 22 i 23 de desembre, de 17.30h. a 20.30h. al carrer del Mar.

-Caga Tió, el 24 de desembre, a les 17h., a la Plaça Catalunya.

-Festa de l’Home dels Nassos, el 31 de desembre, a les 11h., a la Confraria de Pescadors.

-Festa de Cap d’Any, el 31 de desembre, a partir de les 23.45h., a la Plaça Catalunya.

-Visita dels Reis Mags, que recolliran les cartes dels nens i nenes, el 2 de gener (Pl. Catalunya), 3 de gener (Pl. Alcalde Romeu), i 4 de gener (Pl. Pau Casals), de 12  a 14h.

I com és tradicional, el dia 5 de gener es duran a terme les dues Cavalcades de Reis:

-A les 17h la Cavalcada de Segur de Calafell, que començarà al Port de Segur-Calafell. A l’acabar els Reis recullen les cartes a l’Església de l’Assumpció.

-A les 19h. la Cavalcada de Calafell, que començarà des del Teatre Municipal, i anirà primer cap al Poble de Calafell i després cap a la Platja. Prèviament, de 16h. a 18h., al mateix Teatre, els reis recolliran les cartes dels nens i nenes.

Per a més informació sobre les activitats de Nadal en Família: www.calafell.cat.