25/01/2017

Calafell celebrarà diumenge, 29 de gener, la 68a festa dels Tres Tombs

El programa inclou una Fira Artesana i Gastronòmica, amb diverses activitats

El nucli antic de Calafell celebrarà diumenge vinent, 24 de gener, una nova edició, la número 68, de la festa dels Tres Tombs. Enguany, es consoliden els canvis organitzatius en la darrera edició, amb un concurs públic per adjudicar l’organització d’daquesta celebració, de referència a tot el Penedès, i que ha recaigut en el col·lectiu local Els Peterols, formada per persones de Calafell vinculades al món dels Tres Tombs.

L’edició d’enguany repeteix la principal novetat de 2016, una Fira Artesana i Gastronòmica, que inclourà demostracions d’oficis antics, carrussels ecològics, tallers creatius, una trobada de plaques de cava, degustació de calçots a la brasa i parades artesanes de formatges, embotits, confitures i altres productes de equalitat. Tampoc faltarà la venda de les tradicionals Coques de Sant Antoni, a les places de Catalunya, Mariano Solé i Cal Cubano i al carrer Marquès de Samà.

Aprofitant la celebració dels Tres Tombs, tothom podrà gaudir també de la possibilitat de visitar el Castell de la Santa Creu, un dels principals monuments locals i bé cultural d’interès nacional, que estarà obert de 10 a 14 hores.


PROGRAMA COMPLET D’ACTIVITATS DELS TRES TOMBS DE CALAFELL

9 h: concentració de carruatges a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll.

9.30 h: Esmorzar popular a l’envelat annex al pavelló Joan Ortoll. Tíquet: 4 euros.

11 h: Missa a l’església de la Santa Creu

11:15 h: Sortida dels carruatges des del pavelló Joan Ortoll

11:30 h:
Benedicció dels animals i carruatges a la plaça de Catalunya

Tot seguit: Tres Tombs pel nucli antic