03/09/2020

Calafell commemorarà la Diada Nacional de Catalunya amb limitacions per evitar contagis

Les ofrenes florals s’espaiaran i el nombre de persones per entitat serà d’un màxim de dues

L’Ajuntament de Calafell farà una commemoració de la Diada Nacional de Catalunya amb limitacions, per tal d’evitar contagis. La junta de portaveus municipals ha arribat a un acord per mantenir l’ofrena floral al Monument als Presidents, a la plaça dels Països Catalans, però d’una forma segura i que compleixi les actuals disposicions de les autoritats sanitàries.

D’aquesta forma, a les 9 del matí, hi haurà l’ofrena institucional de l’Ajuntament. I passats uns minuts la dels grups polítics, sempre amb un màxim de dues persones per grup. A partir de dos quarts de 10, començaran les ofrenes de les entitats i associacions del municipi, que tindran assignada prèviament una hora determinada per tal d’espaiar-les. Es mantindrà el criteri de dues persones per entitat i s’organitzaran les respectives ofrenes de forma que no coincideixin a la vegada a la plaça més de cinc entitats.

Cal que les entitats, com tots els anys, s’inscriguin per participar en l’ofrena. Poden fer-ho trucant al 977 69 90 09 (extensió 103) o enviant un correu a alcaldia@calafell.org. I un cop inscrites se les informarà de l’hora que tenen assignada. Es prega puntualitat i evitar aglomeracions, a més de comprensió atesa la situació sanitària excepcional que estem vivint.

Seran obligatòries totes les mesures generals de seguretat, com la mascareta i la distància. Hi haurà també dispensadors de gel hidroalcohòlic.