19/10/2019

Calafell convoca la segona edició del concurs d’idees i iniciatives empresarials

Per premiar projectes viables que enforteixin el teixit econòmic local

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Calafell ha convocat la segona edició del concurs d’idees i iniciatives empresarials, que té l’objectiu de dinamitzar i promocionat la iniciativa emprenedora. Fins al proper 4 de novembre s’hi poden presentar candidatures. La inscripció pot fer-se a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

El guardó, que té dues categories, busca impulsar la generació d’idees que solucionin necessitats reals, amb preferència les que s’adrecin al mercat local. També potenciar les idees que puguin convertir-se en un producte o servei real, de forma que no tan sols es premiï l’emprenedoria sinó que quedi enfortit el teixit econòmic del municipi.

La borsa econòmica del premi haurà de destinar-se a desenvolupar l’activitat proposta en el projecte o idea, i haurà de ser al terme municipal de Calafell i per part d’empreses o emprenedors amb domicili social municipi. A més dels diners, en el premi hi ha també uns serveis s’assessorament i promoció.

Hi haurà dues categories del premi. Una reconeixerà la millor idea empresarial: la més creativa i innovadora, que vagi en la línia del desenvolupament del municipi. L’altra, premiarà la millor iniciativa: es guardonarà, en concret, el projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement. La millor idea tindrà un premi de 600 euros, més assessorament i promoció. La millor iniciativa, de la seva banda, rebrà 2.600 euros, més assessorament i promoció.