18/08/2016

Calafell estarà preparat a temps per als Jocs de Tarragona 2017

Les obres del camp de futbol ja són en fase de licitació i dins de termini

Calafell estarà preparat a temps per a la celebració dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017. Tot i la premura del calendari, les obres i els preparatius organitzatius estan dins de termini i fins i tot hi haurà algun marge. És la conclusió de la reunió de treball que han mantingut l’Ajuntament i els màxims responsables del comité organitzador.

Calafell és subseu de la competició de futbol i ha de tirar endavant la remodelació integral del camp municipal del Passeig de la Unió. Les obres ja estan en fase de licitació i es preveu adjudicar-les durant el mes de setembre. Els terminis són ajustats, però l’obra estarà a temps. “Fins i tot hi ha un marge d’uns trenta dies per provar la instal·lació i fer-ne el rodatge”, ha explicat el coordinador general de Tarragona 2017, Javier Villamayor.

Villamayor ha afegit que “és veritat que els terminis són els que són, i que ens hauria agradat tenir un matalàs de temps més ampli, però hem de donar un missatge de confiança i de què s’està treballant amb molta intensitat”. Ha destacat, així mateix, que “el calendari, pel que fa a Calafell, és raonable i realista. El que sí estem fent és coordinar-nos per escurçar els terminis a la mínima expressió, sempre dins del marc legal”.

Durant la trobada, celebrada a l’Ajuntament, s’ha fet un repàs de temes operatius vinculats a l’organització dels Jocs, com assumptes relatius al protocol, mobilitat, senyalística, programa cultural i captació de voluntaris, entre altres. El coordinador general de Tarragona 2017 ha celebrat “la gran implicació del municipi de Calafell amb els Jocs Mediterranis. Felicitem a tot el municipi per la feina feta i celebrem el bon avenç del projecte de reforma de l’estadi municipal, que de ben segur acollirà una gran competició de futbol l’any 2017”.