24/11/2020

Calafell manté les jornades gastronòmiques de Nadal, obrint-les al servei a domicili o per emportar

Se celebraran del 23 de desembre al 6 de gener

L’Ajuntament de Calafell ha decidit mantenir enguany les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal”, que arriben a la novena edició i se celebraran del 23 de desembre al 6 de gener. D’acord amb les associacions empresarials del municipi, les jornades s’obriran al servei a domicili o per emportar, per tal de compensar les limitacions d’aforament i horari que hi haurà durant la desescalada a Catalunya

“Després d’un any especialment difícil per al sector, necessitem recuperar tota l’activitat possible. Sempre amb seguretat, això per descomptat”, diu la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra.

La regidora afegeix: “La reobertura de la restauració hi ajudarà. També que per a l’inici de les jornades haurà acabat el confinament de cap de setmana. Però per conjugar l’activitat amb la seguretat, hem de jugar totes les cartes. La del servei a domicili per emportar és una d’elles”.

A fi de mantenir l'essència, l'esperit nadalenc i la qualitat de les jornades, els menús han de ser elaborats amb plats i productes típics del Nadal. Així mateix, a fi de promocionar  i dinamitzar el nostre territori els vins que acompanyen els plats hauran de ser de la DO Penedès. La proposta d’aquestes jornades es basa en menús a un preu tancat

D'altra banda, en la promoció i difusió d'aquestes jornades, Calafell comptarà amb el suport de la Sue Moya, una reconeguda influencer i instagramer que col·labora amb múltiples marques, webs i espais audiovisuals en l'àmbit de la gastronomia i que ha treballat en els estilismes dels plats de restaurants com el “Dos cels, amb dues estrelles Michelin, dels Germans Torres, a Barcelona i que té una important vinculació amb el municipi.