27/12/2016

Calafell obre avui el Parc de Nadal

Fins al 4 de gener, activitats formatives i de lleure per als infants i el jovent al Mercat Vell

El Parc de Nadal de Calafell obre portes aquest dimarts, 27 de desembre, i fins al proper 4 de gener oferirà activitats formatives i de lleure per als infants i el jovent. L’Ajuntament ha reforçat enguany la progrmació, amb el suport de diverses entitats locals, perquè hi hagi una real alternativa d’oci durant les vacances escolars.

La seu del Parc de Nadal tornarà ser el Mercat Vell. El recinte serà obert tots els dies, excepte el 31 de desembre i l’1 de gener, en horari d’11 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores. L’entrada costa 4 euros diaris i dóna dret a accedir tant a la sessió del matí com a la de la tarda (hi haurà un sistema de polseres). A més, perquè ningú es quedi sense poder fruir del Parc, l’Ajuntament ha distribuït una invitació a cada alumne dels centres escolars del municipi.

Entre les activitats programades, hi haurà inflables, tallers d’estampar samarretes o de pintar figures de guix, furgonetes de menjar, ludoteca, scalextric, pintar cares, jocs mediambientals i informació de seguretat viària.

Per fer-ho possible, hi col·laboren  Creu Roja, els Diables Guaia-te’ls, Urbaser, l’Esbart Dansaire, les biblioteques locals, el grup Inquietud, la Policia Local o els Mossos d’Esquadra.