14/05/2020

Calafell Ocupació crea una app per acostar els seus serveis a les persones que busquen feina o volen formar-se

L’usuari pot rebre informació d’ofertes accedir als seus avisos personals

Calafell Ocupació, els serveis de treball de l’Ajuntament de Calafell, ha creat una app mòbil per facilitar l’accès as seus serveis de recerca de feina i de formació. És una eina que amplia els serveis en línia que la regidoria ofereix des de fa temps.

L’app, completament gratuïta, està disponible tant per a dispositius amb sistema operatiu Android com amb IOS.

La regidora d’Ocupació, Mònica Trepat, explica: “Com més fàcil ho posem als nostres usuaris, més ràpidament accediran a les ofertes de treball que gestionem o a les activitats formatives que organitzem contínuament”.

Entre els serveis que ofereix la nova app, hi ha la consulta de l’oferta formativa presencial i en línia de Calafell Ocupació: passant per damunt d’un curs es pot veure tota la informació d’un curs: hores, dates, temari... i prement un botó es pot fer la preinscripció. El mecanisme de funcionament és el mateix amb les ofertes de treball. I en els dos casos, es pot fer el seguiment de les inscripcions fetes i del moment en què es troben.

L’app té també un espai de bústia, en el qual l’usuari rebrà les notificacions individuals que li enviï Calafell Ocupació. I també disposa d’una forma de contacte amb la regidoria, tant telefònica com per correu electrònic.

La informació general és accessible sense registre. Per accedir als serveis personals com la borsa de treball, cal registrar-se. Les persones que ja són usuàries de la web de la regidoria han d’introduir el seu nom d’usuari i contrasenya. Qui no, pot donar-se d’alta des de la mateixa app, però la regidoria recomana fer-ho a la web, per facilitar la introducció de dades del currículum és més senzilla.