03/12/2019

Calafell presenta la programació del cicle de Nadal

El proper cap de setmana ja se celebra el Mercat de Nadal al nucli de Segur

El cicle de Nadal ja té programació a Calafell. L’Ajuntament ha presentat els actes que se celebran al municipi des d’aquest proper cap de setmana fins a la diada de Reis. L’objectiu és que les festes siguin viscudes amb intensitat, sobretot per part dels més petits, i que l’animació arribi al carrer i ajudi en les vendes del comerç local.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, explica que “volem que als carrers del municipi hi hagi molta vida i molta animació, com ja s’ha vist en els darrers dies, amb l’engegada dels llums nadalencs i les campanyes comercials del Black Friday i la Setmana Màgica”. Lastra ha afegit que “volem que tothom pugui trobar una activitat per fer aquests dies, més tradicional o més moderna, i si a més ajudem el comerç, molt millor”.

El proper cap de setmana se celebrarà el Mercat de Nadal, al centre del nucli de Segur. Els dies 6 i 7, de 10:30 a 21 hores, la plaça Mediterrani l’avinguda Catalunya acolliran aquest certamen. Hi haurà diveses activitats al llarg dels respectius dies, per poder-les gaudir en família. Ho organitza l’associació d’empresaris Fòrum Calafell.

D’altra banda, el 16 de desembre comença la vuitena edició de les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal a Calafell”, que es prolongaran fins al proper 6 de gener. Enguany hi participaran dotze restaurants. Cadascun oferirà un menú amb preu tancat, basat en plats típics d’aquesta època de l’any. Hi ha diferents preus a partir de 18 euros, de forma que és una oferta assequible per a tothom.

El “Tasta el Nadal” és una campanya que va néixer per omplir un cert buit que la restauració local no aprofitava prou i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques. Els restaurants adherits enguany a les jornades són: A Can Pilis, Eusebio, La Barca de Ca l’Ardet, Las Brasas, Mediterrani, Milan, Bistrô Segur, Oscar, La Mar de Fons, La Bodegueta del Pa Torrat, La Tabernita del J.T. i la pizzeria La Via Calafell.

El Parc de Nadal

Un clàssic d’aquestes dates a Calafell és el Parc de Nadal. Enguany tornarà a celebrar-se al pavelló municipal de Segur, a l’avinguda Alemanya.El Parc estarà obert del 28 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, d’11 a 14 i de 16.30 a 20.30 hores. L’entrada costa 4 euros per tot el dia i només paguen els infants de 4 a 12 anys, no els més grans ni els acompanyants.

Una activitat que es va estrenar l’any passat amb èxit, repetirà enguany. És el “Viatge al món del Nadal”, un passatge per a infants, en el qual es visitaran diferents escenaris nadalencs, on trobaran diferents personatges relacionats amb el Nadal, que tindran com a punt final el lliurament de les cartes al patgte reial. Es farà a la planta baixa del centre cívic Cinema Iris els dies 2, 3, 4 i 5 de gener d’11 a 13:30 i de 18 a 20:30 hores. Ho organitza Fòrum Calafell.

La programació es completa amb activitats habituals de tots els anys, com la festa de Cap d’Any, la cercavila de l’Home dels Nassos, el Cagatió, o la Cavalcada de Reis i el Pessebre Vivent. En podeu trobar més informació en aquest enllaç.

nadal19