15/09/2021

Calafell recupera el Pintxo Pote, una altra activitat gastronòmica afectada per les restriccions

Des del 17 de setembre, cada divendres no festiu tapes d’autor i una copa de vi o una cervesa per 5 euros

Calafell recupera, a partir d’aquest 17 de setembre, una altra activitat gastronòmica que s’havia hagut de suspendre la tardor passada per les restriccions a la restauració. És el Pintxo Pote, una proposta que ofereix, cada divendres no festiu fora de la temporada alta, tapes d’autor i una copa de vi o una canya de cervesa per 5 euros.

El Pintxo Pote es va haver de cancel·lar l’octubre de l’any passat, quan les autoritats sanitàries van decretar el tancament de la restauració. Tampoc va poder celebrar-se amb els primers horaris limitats permesos al sector, ni particularment quan els establiments no podien obrir a les nits. Ara torna per recuperar el lloc que s’havia fet des de març de 2016.

Ja hi ha confirmada una desena llarga d’establiments participants. La incorporació de nous locals, així com les tapes i pintxos que es van renovant setmana a setmana, podeu consultar-se a les xarxes socials de l’esdeveniment. El Pintxo Pote és organitzat per l’associació empresarial Fòrum Calafell, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra, explica que l’objectiu és “reforçar el paper de la gastronomia i la restauració com a un dels actius econòmics principals de Calafell”.