03/05/2019

Calafell rep, un any més, el Riverside Crazy Car Hop

Dissabte 4 de maig, al Port de Segur, amb altres activitats de la cultura americana de l’època

Calafell acollirà dissabte vinent, 4 de maig, una nova edició, la catorzena, del Riverside Crazy Car  Hop, l’exposició de cotxes americans anteriors a 1965. El Port de Segur tornarà a ser la seu d’aquest esdeveniment, que inclou altres manifestacions de la cultura americana d’aquella època.

S’hi esperen desenes de vehicles d’aquest tipus, provinents de diferents països europeus; com Suïssa, França, Itàlia, Anglaterra i Bèlgica, així com de l’Estat espanyol. És una jornada molt atractiva per als amants de l’automobilisme clàssic i per a qualsevol aficionat a l’estètica americana dels 50.

La xifra de visitants de les anteriors edicions es compta per milers. L’imput econòmic que genera l’exhibició es veu incrementat pel fet que els propietaris dels vehicles participants ja arriben a Calafell 48 hores abans.
 
L’activitat durarà tot el dia, de les 10 del matí a les 8 del vespre, i l’entrada és del tot gratuïta. Al llarg de la jornada hi haurà, a més de l’exposició de cotxes, actuacions de bandes Rock-a-Billy en directe o estands amb material dels anys 50 i 60. A la tarda (entre les 16 i 18 hores) es durà a terme una cursa d’1/8 de milla entre alguns dels models exposats.

El Riverside és organitzat pel col·lectiu Razzlers 50’s Car & Rock and Roll, amb el suport de Turisme de Calafell.