09/02/2020

Calafell s’adhereix al projecte de Docs Barcelona “El Documental del mes”

Hi haurà projeccions mensuals per acostar aquest gènere al màxim nombre d’espectadors possible

L’Ajuntament de Calafell, mitjançant la regidoria d’Ensenyament, s’ha adherit al projecte “El Documental dem mes”, promogut per Docs Barcelona. Aquesta programació és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental Docs Barcelona al llarg de l’any i el territori. El seu objectiu és acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques.

Per això, Calafell se suma a una programació present a més de 70 sales de Catalunya, la resta de l’Estat espanyol, Xile i Colòmbia. Una programació que consisteix a estrenar, cada mes, una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa.

Les projeccions, al nostre municipi, es faran a la Sala Celler de la casa de cultura de Cal Bolavà, el tercer dimarts de cada mes, a les 19:30 hores. Seran sempre projeccions en versió original, amb subtítols en català o castellà. L’entrada serà gratuïta i l’aforament està limitat per l’aforament de la sala (70 persones).

El primer documental que podrà veure’s a Calafell serà “Chris el suís” (Alemanya, Croàcia, Finlandia, Suissa, 2018), de la directora Anja Kofmel. Serà el 18 de febrer. Podeu llegir més informació sobre aquest documental en aquest enllaç.

La segona projecció prevista, el 17 de març, és la del documental “Cachada” (El Salvador, 2019), de la directora Marlén Viñayo. Més informació, aquí.