08/05/2019

Calafell se suma al Dia Internacional contra la LGTBIFòbia

Acte públic aquest dijous, a les 19 hores, al centre cívic Cinema Iris

Calafell se suma aquest dijous, 9 de maig, al Dia Internacional contra la LGTBIFòbia, amb diverses activitats. Aquesta diada, que se celebra el 17 de maig, commemora l’eliminació de l’homosexualitat de la llista de malalties mentals per part de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’any 1990. És una jornada de sensibilització, reflexió i denúncia contra les agressions físiques, intel·lectuals i morals de les persones per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

A Calafell es farà un acte al centre cívic Cinema Iris, a partir de les 19 hores. De primer, es projectarà el curtmetratge “Tras la Piel”, amb guió i direcció d’Antonio Ufarte (Almeria, 1982). La història parla d’un personatge que, desprès de molts anys d’absència, torna al seu poble natal per retrobar-se amb el seu pare malalt. I a la seva arribada s’enfronta amb el rebuig i la incomprensió d’aquest pel la seva transexualitat.

I a continuació, hi haurà un debat en el qual participaran representants de l’Associació Generem, l’Associació Violeta i l’Associació Chrysalis, i que presentat per Sebas González.

L’activitat és oberta i gratuïta i les places estan limitades a l’aforament de la sala.

Més informació