18/11/2016

Calafell se suma a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Amb un curtmetratge i una campanya al mercat municipal

Aquest dissabte, 19 de novembre, comença la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Amb aquest motiu, l’Ajuntament de Calafell ha produït un curtmetratge que dóna a conèixer petits hàbits i accions que poden marcar la diferència a l’hora de reduir la generació de residus en tots els àmbits. L’estrena es farà aquest mateix dia 19, a les 18 h, al Centre Cívic Cinema iris (carrer Vilamar 21).

A més, dins de la Setmana de la Prevenció de Residus, es realitzarà una campanya al Mercat Municipal, des del 21 al 26 de novembre. La campanya porta el títol “Un envàs reutilitzat = un residu evitat”. El seu objectiu és promoure fer la compra amb carmanyola, per a reduir el número de safates de porexpan i embolcalls plàstics que es generen quan es compra, la majoria dels quals tenen un sol ús: comprar i llençar.

Durant aquesta setmana, els clients de les peixateries, carnisseries i xarcuteries del Mercat Municipal rebran part de la seva compra en una carmanyla per fomentar el seu ús en comptes d’envasos. A més, al mateix Mercat es podrà veure el curtmetratge durant tota la setmana.

Més informació