15/10/2011

Calafell, subseu dels Jocs de la Mediterrània 2017

Calafell serà subseu dels Jocs de la Mediterrània 2017, després que Tarragona hagi estat designada avui com a ciutat organitzadora d’aquests jocs.

Calafell serà subseu dels Jocs de la Mediterrània 2017, després que Tarragona hagi estat designada avui com a ciutat organitzadora d’aquests jocs.

El municipi de Calafell forma part de la candidatura de Tarragona 2017, i acollirà les modalitats d’esgrima, tennis taula i futbol dels Jocs de la Mediterrània.

Sens dubte, la celebració d’aquests jocs suposaran una oportunitat per a la promoció turística i esportiva de Calafell, així com per poder millorar els equipaments esportius municipals.

En aquest sentit, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha manifestat la seva satisfacció “perquè aquests Jocs significaran la projecció de Calafell a tot el món, i de ben segur que també reactivarà econòmicament el nostre municipi”.

Cal destacar que actualment Calafell és el centre de celebracions esportives de primer ordre. En aquest sentit, recentment s’ha celebrat la III Triatló de Calafell, que ha comptat amb uns 1.000 participants, i durant l’estiu també s’ha celebrat el I Campionat d'Handbol Platja de Catalunya, esdeveniment pel qual la Federació Catalana d’Handbol ha premiat l’Ajuntament de Calafell, tant per l’organització com per la promoció esportiva que n’ha fet. A més, l’equip d’hoquei de Calafell ha pujat enguany a l’Ok Lliga, i ahir mateix va disputar un partit amb el FC Barcelona. Finalment, cal recordar que Calafell ha estat pioner en la posada en marxa del Nordic Walking, una de les activitats que ha tingut més participació aquest estiu.

El regidor d’Esports, Juan José Iglesias, creu que “amb la celebració d’aquests jocs, Calafell podrà demostrar que és capaç d’organitzar competicions esportives d’àmbit internacional”.