13/10/2021

Calafell torna a programar “L’hora violeta”, un club de lectura feminista

L’objectiu és debatre i compartir opinions amb perspectiva de gènere

L’Ajuntament de Calafell torna a programar aquesta tardor “L’hora violeta”, un club de lectura feminista. És una activitat conjunta de la Biblioteca Ventura Gassol i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), que oferirà tres sessions, al voltant d’obres narratives i d’assaig, escrites per dones, que donin peu a debatre i compartir opinions amb perspectiva de gènere.

L'objectiu és apropar la mirada feminista i de gènere a les obres literàries que es llegeixen i es comenten el dia de l'activitat. En els dies anteriors a la sessió, la Biblioteca Ventura Gassol tindrà disponibles exemplars de l’objecte de l’activitat. S’han de tornar el dia de la sessió.

Les tres sessions, que seran conduïdes per Lola Escoda i Sílvia Pedret, són aquestes:

  • Dimecres 20 d’octubre, a les 18 hores. “Mujeres del alma mía”, d’Isabel Allende.
  • Dimecres 17 de novembre, a les 18 hores. “Tothom hauria de ser feminista”, “Estimada Ijeawele: Manifest feminista! i “Sobre el perill dels tòpics”, tres obres reunides en un volum de Chimamanda Ngozi Adichie.
  • Dimecres 1 de desembre, a les 18 hores. “Dilluns ens estimaran!, de Najat El Hachmi.

La sessió de l’1 de desembre comptarà amb la presència de l’autora, dins de les activitats del 25 de novembre, Dia internacional per a l’eliminació de violència envers les dones.