16/05/2013

Caminada solidària per al Parkinson

Aquest diumenge, 19 de maig, tindrà lloc a Calafell la caminada solidària el Runfor Parkinson’s, organitzada des de l’Ajuntament de Calafell i que compta amb la   col·laboració  del Nordic Walking Calafell, Eroski, McDonals i VilarencAqua.

Aquest diumenge, 19 de maig, tindrà lloc a Calafell la caminada solidària el Runfor Parkinson’s, organitzada des de l’Ajuntament de Calafell i que compta amb la   col·laboració  del Club Esportiu Marxa Nòrdica Calafell, Eroski, McDonals i VilarencAqua.

La caminada, que sortirà a les 9h des de la Plaça dels Països Catalans,  arribarà fins al Port Segur - Calafell i tornarà a la Plaça dels Països Catalans, on s’oferirà un petit refrigeri. La participació en aquesta caminada solidària està oberta a tothom, i les inscripcions es faran el mateix dia al lloc de sortida.

Aquesta caminada s’organitza a nivell mundial, hi participen més de 50 països, i consisteix a sumar els quilòmetres caminats per tots els participants.

El Parkinson és una malaltia neurodegenerativa del sistema nerviós i la seva principal característica és la mort progressiva de les neurones a una part del cervell.