09/05/2013

Cotxes clàssics i Porsches es concentren aquest cap de setmana a Calafell

Calafell acollirà aquest cap de setmana, des de divendres 10 de maig  i fins diumenge 12 de maig, “Calafell sobre Rodes”, un esdeveniment que uneix dues concentracions: una de cotxes Porsche i una altra de cotxes clàssics antics. 

Calafell acollirà aquest cap de setmana, des de divendres 10 de maig  i fins diumenge 12 de maig, “Calafell sobre Rodes”, un esdeveniment que uneix dues concentracions: una de cotxes Porsche i una altra de cotxes clàssics antics. 

16 cotxes de la marca Porsche, provinents d’Holanda, i una vintena de cotxes clàssics, provinents de França, es podran veure a Calafell al llarg del cap de setmana, amb motiu d’aquest esdeveniment. Les concentracions estan organitzades respectivament pel col·lectiu Porsche Club d’Holanda i Amicale BNC de França, i compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Calafell.

Sens dubte, aquesta serà una cita ineludible per als aficionats a aquests tipus de vehicles, ja que podran veure models que habitualment no es veuen pel municipi.

La mostra de cotxes antics es podrà visitar divendres, de 18 a 20h, al Port Segur-Calafell, i dissabte, de 18 a 20h, al Pg. Marítim St. Joan de Déu.

Els cotxes Porsches es concentraran des de divendres al Parc de la Sínia. La mostra estarà oberta al públic dissabte, de 18 a 20h. I diumenge, a partir de les 17.30h, els cotxes Porsche desfilaran pels carrers del municipi, fent el següent recorregut: Passeig de la Unió, Jesús, Bisble Català, Pl. Catalunya, Principal. Mn. Jaume Tobella, Carretera de l’Estació, Pl. Estació, Mn. Jaume Soler, Pg. Marítim Sant Joan de Déu, Duero, Po, Pg. Marítim Sant Joan de Déu, Pl.Estació, Carretera Estació, Carretera del Sanatori i finalitzarà al Parc de la Sínia.

Així mateix, els membres del col.lectiu Amicale BNC que vénen a Calafell amb motiu de la concentració de cotxes clàssics, aprofitaran l’avinentesa per visitar alguns dels punts d’interès del municipi, com són la Ciutadella Ibèrica, el Castell, o el Museu Casa Barral.