18/08/2014

Creadors, artesans, entitats i emprenedors a la Fira Jove de Calafell

El passat dissabte, 16 d’agost, va tenir lloc, al Passeig Marítim de Calafell, la Fira Jove de Calafell, organitzada per la regidoria de Joventut.

El passat dissabte, 16 d’agost, va tenir lloc, al Passeig Marítim de Calafell, la Fira Jove de Calafell, organitzada per la regidoria de Joventut. La Fira es consolida, any rere any, com a espai on els joves del municipi i de la comarca aprofiten per mostrar els seus projectes i també exhibir la seva part artística.

Moltes persones del municipi es van apropar fins la Fira Jove, que va començar a les 17h i es va allargar fins a les 22h, on s’hi van poder veure: tallers de dansa africana, espectacle infantil de clown, una flashmob, taller de maquillatge per als més petits, batucada, i actuacions de música. Així mateix, també hi havia 14 parades on joves emprenedors mostraven els seus projectes, així com els serveis que ofereixen.

Posteriorment, a les 22.30h va començar l’espectacle de Fórmula Còmica, al Centre Cívic Cinema Iris, que va concentrar més de 200 persones que van gaudir d’un show on s’hi combinava humor, imitacions, vídeo- projeccions i molt més.