28/11/2019

El comerç de Calafell torna a celebrar la jornada de compres del Black Friday

Descomptes especials a partir de divendres vinent i fins diumenge

El comerç de Calafell se suma a partir d’aquest divendres 29 de novembre, i fins diumenge 1 de desembre, a la jornada de compres del Black Friday. Es calcula que la immensa dels establiments del municipi se sumaran a la iniciativa, com en els anys anteriors, tot oferint descomptes especials i grans oportunitats durant els tres dies del cap de setmana.

L’objectiu del Black Friday és incentivar les vendes a base d’ofertes irresistibles o grans promocions en productes concrets i altament atractius. Cada botiga decidirà, d’acord amb la seva pròpia lògica comercial, quins productes ofereix i amb quins descomptes, que seran realment extraordinaris. Els productes rebaixats estaran ben visibles als aparadors.

El Black Friday és una tradició comercial dels Estats Units. Té lloc el darrer divendres de novembre, just l’endemà de la festa del Dia d’Acció de Gràcies. Es considera que és el tret de sortida de la campanya comercial de Nadal i permet aconseguir grans descomptes avançant les compres. En anys molt recents, la fórmula s’ha exportat a molts països, sobretot per l’expansió del comerç en línia. Tanmateix, també molts establiments presencials hi participen.

A Calafell organitzen la campanya l’Àrea de Promoció de la  Ciutat de l’Ajuntament i les associacions de comerciants Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja. La tinent d’alcalde de Comerç, Lluïsa Lastra explica que “hem d’aprofitar totes les oportunitats per dinamitzar el comerç local de proximitat, que és una de les principals fonts d’activitat econòmica del nostre municipi”.

En aquest sentit, la regidora recorda que el proper 2 de desembre comença una altra campanya comercial: la veterana Setmana Màgica, que se celebrarà fins al 8 de desembre i les ofertes i descomptes es complementaran amb espectacles de màgia de carrer. És la seva tretzena edició. Lastra indica que “per crear al·licients per als compradors, hem d’oferir alguna més a banda els descomptes, com una oferta de lleure complementària”.

A més, el 29 de novembre es farà l’encesa de l’enllumenat nadalenc. Serà a les 18 hores amb una festa a la  Confraria de Pscadors, amb xocolatada, follets de Nadal, tallers infantils, pintacares, photocall...

 

setmana màgica 19encesa llums nadal 2019