27/11/2020

El comerç de Calafell torna a celebrar la jornada de compres del Black Friday

Descomptes especials des d’aquest divendres i fins diumenge, acumulables als bons

El comerç de Calafell se suma a partir d’aquest divendres 27 de novembre, i fins diumenge dia 29, a la jornada de compres del Black Friday. La major dels establiments del municipi se sumaran a la iniciativa, com en els anys anteriors, tot oferint descomptes especials i grans oportunitats durant els tres dies del cap de setmana. A més, aquest divendres es farà l’encesa de l’enllumenat nadalenc. Serà a les 18 hores.

L’objectiu del Black Friday és incentivar les vendes a base d’ofertes irresistibles o grans promocions en productes concrets i altament atractius. Cada botiga decidirà, d’acord amb la seva pròpia lògica comercial, quins productes ofereix i amb quins descomptes, que seran realment extraordinaris. Els productes rebaixats estaran ben visibles als aparadors.

Enguany, aquesta campanya coincideix amb la dels bons (més informació en aquest enllaç), fet que permetrà aconseguir descomptes encara més importants i fer més atractives les compres.

A Calafell organitzen la campanya l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament i les associacions de comerciants Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja. La tinent d’alcalde de Comerç, Lluïsa Lastra explica que “hem d’aprofitar totes les oportunitats per dinamitzar el comerç local de proximitat, que és una de les principals fonts d’activitat econòmica del nostre municipi, i més en una època de crisi com l’actual”.

encesa llums nadal 2020