24/04/2014

El corredor de motos calafellenc Àlex Toledo, 4t al circuit d’Alcarràs

El passat diumenge, 20 d’abril, el corredor de motos calafellenc Àlex Toledo, va acabar en 4a. posició de la seva categoria i 9è de la carrera al circuit d’Alcarràs, categoria de 80 c.c i Moto4.

A la cursa de diumenge, després lluitar durant tres voltes amb un pilot italià, va aconseguir recuperar 5 segons i aproximar-se als seus rivals  2n i 3r de Moto4, emportant-se 13 punts de la classificació general del Campionat.

Amb aquesta carrera s’inaugurava la temporada de la Copa Espanya de Velocitat. La propera cita de Toledo a la pista serà el 25 de maig al circuit de Jerez de la Frontera.

L’Ajuntament de Calafell patrocina aquest jove corredor, que es va iniciar en la competició de motos a l’edat de 7 anys i des de llavors ha tingut una carrera plena d’èxits. Gràcies al conveni subscrit enguany amb l’Ajuntament de Calafell, Àlex Toledo llueix el logotip de la marca “Calafell, tot l’any” en el seu equipament com a corredor, tant a la vestimenta com a la moto i al tot el material gràfic.