20/01/2017

El periodista de Calafell Ràdio Xavier Sanjuan estrena obra de teatre

“Te lo juro” es representarà fins al proper 5 de febrer al Microteatre de Barcelona

El periodista i presentador Xavier Sanjuan, actualment conductor dels matins de Calafell Ràdio, ha estrenat una obra de teatre, “Te lo juro”, que es representarà a Barcelona fins al proper 5 de febrer. No és la primera incursió teatral de Sanjuan, que té experiència com a autor, tant en el terreny del teatre musical, com en el popular.

L’obra està dirigida per Edurne Rubio i interpretada per Pilar Sardà i Carlos Reyes. L’autor la defineix com “una obra de micro-teatre i de maxi-riures, una comèdia amb diversió i alguna sorpresa”. Escrita en castellà, “tracta amb histrionisme i acidesa sobre la vida d’un matrimoni si més no pintoresc”.

“Te lo juro” pot veure’s al Microteatre, un espai teatral novedós, ja que compta amb cinc sales que ofereixen, simultàniament, cinc espectacles de 15 minuts i per a 15 espectadors. En acabar, els espectadors poden comentar la jugada i decidir si veuen una altra obra. L’entrada a cada funció costa 4 euros. Amb aquest format àgil, no hi ha reserves i les localitats es compren directament a la taquilla. Microteatre està situat al carrer Bailén, 194, a la Dreta de l’Eixample de Barcelona.

L’obra de Sanjuan pot veure’s els dijous, de 21:10 a 23:10; els divendres i dissabtes, de 22:10 a 00:10; i els diumenges, de 20:25 a 22:25. Dins d’aquestes horaris se’n fan cinc representacions, cada 25 minuts, amb un marge de 10 minuts entre funció i funció.

Més informació