07/10/2016

Els àrbitres de futbol del Penedès-Garraf donen material esportiu a Calafell

Cinquanta parells de botes, que es destinaran a nois amb dificultats

El comitè d’àrbitres de la delegació Penedès-Garraf de la Federació Catalana de Futbol ha fet una donació de material esportiu a l’Ajuntament de Calafell. El donatiu consisteix en cinquanta parells de botes de futbol, que es posaran en mans dels serveis socials municipals perquè els distribueixi entre nois amb dificultats.

Aquest material facilitarà que puguin accedir a la pràctica esportiva, o continuar-la, nois i noies de famílies que tinguin problemes econòmics o que es trobin, per aquesta o altres causes, en risc d’exclusió social. L’esport és una eina per prevenir aquest risc i fomentar tant la cohesió social com l’adquisició d’hàbits saludables i de conducta. I l’accès al material bàsic, especialment al de més cost econòmic, “ha de poder fer-se en condicions d’equitat”, diu Ramon Ferré, alcalde de Calafell

Ferré explica també que “agraim profundament aquesta aportació, que farà un gran servei a moltes famílies que ho passen malament”. Un agraïment al comitè d’àrbitres, que l’Ajuntament vol fer extensiu especialment al seu subdelegat, el calafellenc Toni Artero, a través de qui s’ha fet efectiva la donació.