04/01/2020

Els Reis arribaran a Calafell aquest 5 de gener desembarcant al Port de Segur

Consulteu aquí els horaris i recorreguts

Ses Majestats els Reis de l’Orient arribaran al municipi Calafell aquest 5 de gener, tot desembarcant al Port de Segur, com és tradició. L’arribada serà a les 5 de la tarda i des de les instal·lacions portuàries començarà la primera de les cavalcades que se celebraran als diferents nuclis del municipi.

La primera, cronològicament, serà la cavalcada de Segur de Calafell. A les 16:30 hores ja hi haurà un espectacle de benvinguda a la plaça del Port. A les 17 hores, arribaran Ses Majestats en vaixell. I un cop es formi la comitiva, la cavalcada sortirà a es 17:45 hores. El final serà a l’església de l’Assumpció, on fins a les 20 hores aproximadament, els nens podran lliurar la carta als Reis.

Aquests actes els organitza l’Associació de Veïns i Propietaris de Segur de Calafell.
 
A Calafell, els infants podran donar la carta a Ses Majestats de 16 a 19 hores a una nova ubicació: el parc Calafell Aventura, al costat de l’estació de tre. Des d’allí, a les 19:15 hores arrancarà la cavalcada de Calafell, que s’adreçarà en primer lloc al nucli de la Plaja. Completat aquest recorregut, la comitiva anirà al nucli del Poble, on s’espera que arribin sobre les 20:15 hores

Durant el seu recorregut pel nucli històric, els Reis s’aturaran al Pessebre Vivent de la Plaça de Catalunya. El Pessebre, que organitza l’Associació de Veïns de Calafell Poble, podrà veure’s entre les 19 i les 21 hores.

La Cavalcada de Calafell és organitzada per l’Agrupació Recreativa i Cultural i compta amb la col·laboració de la Banda de Gralles i Timbals de Mas Romeu. També hi participen les associacions de mares i pares dels centres educatius del municipi.

Amb motiu d’aquests actes, hi haurà diverses restriccions de trànsit i d’estacionament al llarg dels respectius recorreguts. Es prega a tothom que estigui atent a la senyalització que s’instal·larà. L’Ajuntament demana disculpes pels inconvenients i demana la comprensió de tothom.

 

RECORREGUTS
 
Segur de Calafell. Inici a les 17:45 h:
 
-Port (sortida davant carrer Almanzor)
-Passeig Marítim (direcció Calafell)
-Carrer Carme Desvalls
-Pont de Segur
-Carrer Pablo Neruda
-Ronda Sant Miquel
-Carrer Baixador
-Plaça Lola Boronat
-Carrer Llobregat
-Plaça Mediterrani
-Avinguda Catalunya (pujada)
-Plaça Pau Casals
-Avinguda Catalunya (baixada)
-Carrer Pablo Picasso
-Carrer Olivera
-Arribada a l’església de l’Assumpció


Calafell. Inici a les 19:15 h:
 
-Plaça de l’Estació
-Avinguda Mossèn Jaume Soler
-Carrer Monturiol
-Carrer Monturiol
-Carrer Vilamar
-Carrer Sant Pere
-Avinguda Mossèn Jaume Soler
-Carretera de l’Estació
-Carretera del Sanatori
-Passeig de la Unió
-Carrer Jesús
-Carrer Major
-Carrer de l’Església
-Plaça de Catalunya
-Carrer Principal
-Carrer Joan Miró
-Carrer Jesús
-Rambla Mossèn Jaume Tobella