13/06/2018

Ensenyament confirma que el curs vinent a Calafell hi haurà 9 línies a P-3 i 9 a primer d’ESO

La immensa majoria de preinscripcions tenen plaça en la primera opció elegida

El departament d’Ensenyament de la Generalitat ha anunciat que manté l’oferta educativa per al curs 2018-2019 a Calafell. I que per tant, hi haurà nou línies a P-3 i nou línies a primer d’ESO. Ensenyament confirma que el 100% de presincripcions a l’ESO tenen plaça en la primera opció, i que a P-3, la primera opció la té garantida el 92,24%.

Ensenyament ha facilitat aquestes dades a l’Ajuntament en el marc de la taula mixta on s’apleguen tots dos per planificar i coordinar les necessitats educatives.

A P-3 hi havia 219 places i s’ha preinscrit aquest mateix nombre d’alumnes. Les 9 línies estan repartides així: Castell de Calafell, 2; La Ginesta, 2; Mossèn Jacint Verdaguer, 2; Santa Creu de Calafell, 2; i Vilamar, 1.

En el cas de l’ESO, s’ofertaven 250 places per a alumnes de primera inscripció, i se n’han ocupat 232, per la qual cosa n’hi ha 18 de disponibles. A més, s’ha previst una quinzena de places per a possibles alumnes repetidors. A l’institut Camí de Mar hi haurà cinc línies. I a l’institut La Talaia en seran quatre: la quarta línia serà possible dividint alguna de les aules de gran capacitat que té aquest centre.

Segons Ensenyament, la ràtio d’alumnes per aula a P-3 serà de 25. En el cas de primer d’ESO, la ràtio d’alumnes per aula serà de 30.