31/08/2015

Èxit de participació al 1r Summer Nights

El Summer Nights va fer que les botigues que apliquessin grans descomptes en tots els seus productes i obsequis als clients

Èxit de participació al primer Summer Nights celebrat aquest cap de setmana, 28 i 29 d’agost, i l'organitzat per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Calafell juntament amb l’Associació de Comerciants del Fòrum Calafell. 

Van ser molts els ciutadans que es va apropar a l’eix comercial de l’Illa de Vianants de la Platja de Calafell per comprar a les botigues que oferien grans descomptes en tots els seus productes i obsequis als clients.  

Així mateix, els ciutadans van poder  gaudir d’un ambient festiu que comptava amb animació pels carrers, figurants i actuacions de tota mena, activitats infantils, oferta gastronòmica, màgia al carrer, inflables etc. El punt final del Summer Nights va ser un concert d’Òpera que va tenir lloc el dissabte al Cinema Iris.  

D’altra banda, tots aquells que van comprar a les botigues van entrar a un sorteig de 300 euros ens vals de compra, la guanyadora del sorteig va ser Núria Ruiz, veïna de Calafell.  

El Summer Night va permetre allargar l’horari d’obertura dels establiments durant dos dies consecutius fins ben entrada la mitja nit.  Amb tot, s’ha incentivat el comerç local, un comerç que el proper 12 i 13 de setembre tornarà a sortir al carrer amb el Mercat d’Estocs.