06/03/2006

Exposició del grup emergent a calafell

La sala d’exposicions de les Dependències Municipals de la Platja de Calafell acull, fins al 12 de març, l’exposició “Queperformance”, del grup Emergent. Aquesta exposció és un recull fotogràfic de les diverses performances que aquest grup de joves del Baix Penedès ha fet des de que es va crear, fa un any i mig.

EXPOSICIÓ DEL GRUP EMERGENT A CALAFELL

Calafell, 6 de març.- La sala d’exposicions de les Dependències Municipals de la Platja de Calafell acull, fins al 12 de març, l’exposció “Queperformance”, del grup Emergent. Aquesta exposció és un recull fotogràfic de les diverses performances que aquest grup de joves del Baix Penedès ha fet des de que es va crear, fa un any i mig.
El visitant pot contemplar, en les fotografies de gran format d’aquesta exposició, les diverses performances que el col.lectiu de joves Emergent ha fet a diversos municipis de la comarca. En aquestes performances, aquests joves utilitzen elements com la pintura, el plàstic i la llum per expressar les seves idees, que contenen un rerefons de crítica social.
Aquesta és la tercera exposició que fa el grup de joves “Emergent”, que és un col.lectiu d’artistes impulsat des del Consell Comarcal, i del qual en formen part joves de tota la comarca menors de 35 anys. Segons ha explicat la regidora de Joventut, Sandra Bou, “aquest col.lectiu de joves té una vida social molt acitva a Calafell, i per axò l’ajuntament els va cedir un espai on trobar-se a la plaça Alcalde Romeu”.