14/06/2014

Festa de Fi de Curs de Cal Bolavà

Els jardins de la Casa de Cultura de Cal Bolavà va acollir ahir l’acte de cloenda dels cursos que s’han desenvolupat al llarg del 2013-2014, organitzats per la regidories de Treball i de Cultura i Ensenyament.

Els jardins de la Casa de Cultura de Cal Bolavà va acollir ahir l’acte de cloenda dels cursos que s’han desenvolupat al llarg del 2013-2014, organitzats per la regidories de Treball i de Cultura i Ensenyament.

En el transcurs de l’acte, l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, i la regidora de Cultura, Ensenyament i Treball, Sandra Suàrez, van lliurar els premis del Concurs Cartes d’Amor i del Cartell de la Festa Major. Els guanyadors del Concurs de Cartes d'Amor d'enguany són Josefina Maymó Puig (categoria sènior) i Martí Casal Pelegrí (categoria júnior). I el cartelld de les Festes Majors de Calafell és obra de Cinta Fosch.

Així mateix, també es va fer un reconeixement a les persones que han participat en el programa de Voluntariat per la Llengua, que duu a terme el Consorci de Normalització Lingüística amb la col.laboració de l’Ajuntament de Calafell. Enguany ha estat l’onzena edició d’aquest programa.

Un dels moments més emotius de la jornada ha estat l’homenatge que s’ha fet a Àngela Rovira, professora que enguany es jubila. L’alcalde, Joan Olivella, i la regidora Sandra Suàrez li han lliurat un ram de flors i li han dedicat unes emotives paraules pel seu comiat, tot agraint-li la tasca realitzada durant tots aquests anys.

En aquest acte també s’han lliurat diplomes als alumnes de Castellà per a estrangers, als de l’Escola d’anglès, i als del projecte “Joves per a l’ocupació”, que han cursat estudis de Cambrer de sala i restaurant, Xapista i pintor de vehicles, i Monitor de lleure i dinamitzador d’activitats esportives.

També s’han lliurat orles, diplomes i obsequis als alumnes, experts i empreses col.laboradores del Pla de Transició al Treball (PTT). Precisament les alumnes del Pla de Transició al Treball van voler fer també un petit homenatge a la seva professora, Joana Prieto, a la qual van dedicar unes paraules d’agraïment, per la bona sintonia i la tasca que ha realitzat durant el curs.

La Festa de Fi de Curs de Cal Bolavà es va cloure les actuacions dels alumnes de l’Escola d’anglès que, sota la direcció del professor Santi Crespín, van fer diferents representacions musicals.