30/04/2015

Final del concurs Rockalafell, el 8 de maig a Disco Vips’

El proper divendres, 8 de maig, se celebrarà la final del Rockalafell 2015 amb un format renovat en el qual els 6 finalistes del concurs actuaran a Disco Vip’s de Calafell, a partir de les 23h.

El proper divendres, 8 de maig, se celebrarà la final del Rockalafell 2015 amb un format renovat en el qual els 6 finalistes del concurs actuaran a Disco Vip’s de Calafell, a partir de les 23h.

 

Aquesta edició té com a novetat que l’acte estarà presentat per dos actors del grup d’improvisació teatral “Impro Acatomba” i que el mateix dia de la final el jurat, format per membres de l’Associació de Musics del Baix Penedès, comunicarà el nom dels guanyadors  que s’enduran  de premi 800 i 500 euros, respectivament.

 

El concurs Rockalafell està organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell amb la col·laboració de Disco Vip’s.

 

Els grups que han arribat a la final són:

 

Fool Brains: Originaris de Valls, nascuts l'anys 2013 de les cendres de Lastand. Rock, pop, powerpop, punk rock. Sonen a: Blink-182, The Ataris, Green Day, Social Distortion... Aquest desembre es posaran a gravar el seu primer EP. Són cinc i són rabiosament joves, els seus directe són una festa, porten una vintena de directes i el seu single "Heroïna Adolescent" recentment s'ha convertit en un flamant videoclip amb 9000 reproduccions a Youtube.

 

Ramastons: És un grup nascut al Vendrell l’any 2010. Des dels seus orígens la banda ha volgut cercar una nova experiència dins del gènera musical adoptant la seva personal visió i interpretació del rock. L’any 2014, van publicar el seu disc de debut “Feel Alive”,l que els porta a guanyar el premi a millor grup del Baix Penedès al Track, concurs de Música del Vendrell.

 

Noctämbuls: És una banda formada per membres de grups del Baix Penedès i el Garraf com Half Time, Pedres de Bruixa, Golden Coast Band o Terapia D Miedo. El Josep, l’Arnau, el Rubén, el Carles, el Siscu i el Rafa fan un tribut als mítics Sangtraït, cosa que els ha portat a actuar en més de 20 concerts en un any. Han tocat amb els mateixos Sangtraït i Lax’n’Busto. 

Crueladevil: Fundats l'any 2000, Crueladevil són uns veterans de l'escena pop del país. La banda de Vilanova i la Geltrú formada pels germans Bruna i Ian Patrick ha editat un treball molt guitarrer: Señales.

 

See You Monday: See You Monday és un grup de rock nascut a l’agost del 2012. Els seus membres són Daniel Roda a la bateria, Jorge León al baix, Pau Josa i Tono Prieto a les guitarres i Nerea Martínez a la veu.

 

Sumerio:  És un Projecte de  fa més de 15 anys. El 2011 reprenen la idea d'unir-se amb els temes que havien compartit durant la seva carrera, així Com Temes Propis. Coneixen a Israel Pérez (Laques), guitarra amb qui ja havien compartit grupi li proposen sumar-se al Projecte.