19/04/2019

Fins al 28 d’abril, campanya comercial de Sant Jordi a Calafell

Hi participen 47 establiments, que repartiran més de 2.000 premis i obsequis

Fins al proper 28 d’abril, es fa a Calafell una nova edició, la dotzzena, de la campanya comercial de Sant Jordi. Enguany hi participen 47 establiments, entre comerços, bars i restaurants, dels tres nuclis del municipi (Poble, Platja i Segur), així com les parades del mercat municipal, que repartiran més de 2.000 premis i obsequis mitjançant un “rasca”

La campanya, organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, té el suport de les associacions empresarials i comecials Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja.

Com és costum, els comerços participants lliuraran als seus clients un “rasca” on podrà haver-hi obsequis directes o vals de descompte en productes o serveis que cada establiment ofereixi. Tots els premis, a excepció dels especials, s’hauran d’anar a recollir als establiments que els hagin aportat. Les targetes no premiades entraran en el sorteig de deu premis especials, consistents en una experiència de bateig de mar per a dues persones. El sorteig es farà el proper 30 d’abril i el resultatt es publicarà en aquesta web el 2 de maig.

Els establiments participants són: Fruiteria Fabregat, Xarcuteria Arroyo, Bon Tall, Iris Flors - Plantes - Pinsos, Florandum, Mc Donald's, Calçats Ricart, Calçats Ricart Outlet, Inma Rodríguez Estilistes, Carnicera La Pilarica, Llibreria Esther, Perruqueria Shey & Jo, Pastisseria Andreu, Masdeu Alimentació, Talleres Miguel (Renault Segur), Pastisseria Principal, Bondi, Calçats Ricart Kids, Boutique Regaliz, Doña Amparo, Farmacia International, Fotokis Calafell, Piedraluna, Tuttovision, Mainland-Desigual, Cal Marus, Bar Croissanteria Teixidor, Cansaladeria Alsina, A Can Pilis, Vermuteria del Mar, Restaurant Pizzeria Las Brasas, Estanc La Marina, Centre Estètica Aquaspa, Perruqueria Mireia Estil, Toldisa, Centro Element, Moto Bike, Estanc Pallarès, Rellotgeria Ángel, La Mar de Fons, Diana Shop, Mercy Fashion, Estanc La Platja, Hotel Antiga, Ralet Ralet, Mercy Complements i Conrad’s.