12/08/2013

Fira Jove, aquest dissabte a Calafell

El proper dissabte, 17 d’agost, tindrà lloc, a la Plaça Alcalde Romeu, la Fira Jove de Calafell, un esdeveniment on, a més del mercat jove, també hi haurà activitats molt diverses, com exhibició de graffitis, cinema i actuacions musicals. 

El proper dissabte, 17 d’agost, tindrà lloc, a la Plaça Alcalde Romeu, la Fira Jove de Calafell, un esdeveniment on, a més del mercat jove, també hi haurà activitats molt diverses, com exhibició de graffitis, cinema i actuacions musicals. La Fira Jove està organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calafell, i compta amb la col.laboració del Consell Comarcal del Baix Penedès i la Generalitat de Catalunya.

Les parades de la Fira Jove obriran les seves portes a les 17h., i al cap de mitja hora el grup de batucada “Sambatek” ja començarà a amenitzar la jornada. Entre les activitats que es duran a terme hi trobarem: conta contes infantil i altres jocs per a tothom; passi del curtmetratge “Dead Wendy” i de la pel.lícula “Más allá de la imaginación”; i concerts a càrrec de Jazzul i Bunga.

A les 21.30h es clourà el mercat, i a partir de les 22h. s’iniciaran les activitats de nit a la “Butizona”, la Botifarrada jove que tindrà lloc al Trajo de l’espineta. Des de les 22.30h fins a les 2h. de la matinada la festa estarà acompanyada per les actuacions dels següents grups: Despojos de poeta; Aeroplane; La Desbandada; i James Band.